Новини про вибухи стануть звичними

Сьогоднішні повідомлення про вибухи в Макіївці, вимоги анонімними терористами 4 млн. евро від міського голови, екстренний візит у Донецьку обл. голови МВС Анатолія Могильова, залучення СБУ та ін. викликали єдино можливу асоціацію. Схоже, тема останнього прес-клубу в «Literatur Cafe» виявила значно глибші інтуїції, аніж могло видатись на перший погляд: вивчення російського досвіду для України може уподібнитись діям за інструкціями. Після підриву пам'ятника Иосифу Сталину в Запоріжжі коментар експерта Агентства моделювання ситуацій Олексія Голобуцького про провокацію зі сторони силових структур надто багатообіцяючий. Як і «бойова» заява комуніста Георгія Крючкова про наступ «бандерівської армії» через Дніпро — вочевидь, народному депутату зрозуміло значно більше, коли «новини про вибухи можуть стати звичними». Незмінна тільки роль, яку в обох «братніх» країнах відіграють горці — що в не меншій мірі говорить про «братерство» тих, хто їх «мочить». Ви ж розумієте, про що я.

2 коментарі

Михайло Шморгун
Головним «теророгенним» фактором в країні є незадоволеність громадян у прагненні до самореалізації, як громадян держави. Попросту від пересічного українця нічого нині не залежить ( нічого дивного у тому, що цей умовний "індивід" захоче геростратової слави, як останнього притулку для вираження власної значимості ).
Крім того через «професіоналізм»нової влади та «катастрофічне покращення життя вже сьогодні » із лав збройних сил та міліції масово звільняються достойні люди, які звикли, що від них щось у цій країні залежить… Вони мають досвід та уміння говорити з цією державою єдиною зрозумілою мовою, мовою страху та погроз.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте