Спам стає україномовним

Останнім часом спам почав радувати: він стає україномовним. Якщо такі розсилки дедалі частіше роблять українською, то це щось говорить про очікування від споживачів. Адже, як не дивно, україномовний спам з першого погляду викликає більше довіри — і за своїм вмістом частіше прив'язаний до реальності (реклама турів Західною Україною, просування евроінтеграційних ресурсів та ін.). Це навіть уселяє надію, що скоро українською заговорять міліціонери, злодії і кондуктори — а відтак навіть вони виглядатимуть симпатичніше.

7 коментарів

Катерина Вілігорська
LOL.Здається вони і так українською говорять))))
Галина Дичковська
Проститутки. Маркером є проститутки. Як вони заговорять українською, значить суспільство українізувалось))
Святослав Ткачук
Українська наберає оберти все більше, тому це не дивно.
Навіть люди з східної України зрозуміли, що вони повинні знати українську, особливо стараються, щоб їх діти знали.
Євген Славянов
Українськомовна порнографія — це те, чого зараз дуже не вистачає українській культурі.
Святослав Вишинський
Порнографія демонструє невербальну мову тілесності, тому в даному аспекті, швидше, було би дотепніше говорити про специфічну українську «образність» — «українське тіло».
Євген Славянов
«Тіло» — це самозрозуміло, проте мовний аспект порнографії є визначальним. Розмовляння (хоча в даному контексті, мабуть, «вигукування») українською НАВІТЬ у порнографії розковує мову, легітимізуючи її вжиток у найінтимнішій сфері, а отже, — знімає певний комплекс чи то пак стереотип нав'язаності, плюгавості й неприродності послуговування українською мовою.
Як приклад можна навести славнозвісну німецькомовну порнографію, яка, власне, відома в усьому світі саме через мову (адже в плані тілесності там нема аж чогось такого специфічного чи питомо німецького). Доречі, звідси й увійшло в ужиток відоме «дас іст фантастіш», а взагалі, якщо спитати покоління вирослих у 90-х, то вони наведуть ще й не такі цитати.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте