Київстар обраховує абонентів

Компанія «Київстар» запровадила практику одностороннього переводу клієнтів на т.зв. «абонентну плату» — як сьогодні з'ясувалось у сервісном центрі в Чернівцях, випадок не перший і, схоже, не останній. Номер «Djuice», про який ідеться, ще в жовтні 2011 р. дивним чином без жодного погодження з його власником перевели на «абонентну плату», відтак незалежно від розмов з рахунку щоденно стягувалась 1 грн. 6 коп. Скарги написані, очікується перерахунок і повернення коштів. У противному випадку заяви спрямуються до прокуратури та ін. уповноважених інстанцій. Якщо ви користуєтесь стільниковим зв'язком компанії «Київстар» — наполеглива порада змінити оператора і не підтримувати шахраїв з власної кишені. Якщо було помічено необгрунтоване зникнення коштів з рахунку — звертатись до сервісного центру на Соборній пл. До журналістів — прохання промоніторити ситуацію.

12 коментарів

Маріанна Антонюк
прикрість ситуації в тому, що міняти не особливо є на що… Якось роки два тому компанія-конкурент Київстара відключила мене від обслуговування. Пояснення, якого я довго і наполегливо добивалася, було дуже туманне: «виникла підозра… що телефон використовується з якоюсь-там метою...» — коротше, повна маячня. Потім таке було з кількома моїми знайомими… На цьому ринку — майже монополія, тому навіть не знаю, чи там є шанс добитися правди
Святослав Вишинський
Як і в політиці, іміджеві обструкції ніхто не відміняв. Обличчя ще зазвичай воліють зберігати чистими, тому бити слід одразу туди.
Лілія Шутяк
А я цілком задоволена і зв'язком, і абонплатою:)
Віталія Козменко
Я би теж напевно була задоволена яістю зв«язку Київстару, якби жила десь на Тернопільщині чи Франківщині ;)
А вдома в Чернівцях навіть покриття нема
Максим Татарченко
Як нема? В мене КС (Білайн) в Чернівцях ще ні одного разу (крім усіляких барів-підвалів, та залізобетонніх домів з метровими стінами) не бачив місця, де б не було покриття?

Тарифами цілком задоволений. Лиш смски дорогі — але це сервіс для лохів, якшо можна Інтернетом користуватися.
Олег Грищук
Я так розумію, що Віталія має на увазі власний дім, ваш К.О :)
Максим Татарченко
ну то це вже скоріше особливість дому
Віталія Козменко
я не живу в підвалі з бетонними стінами, як дехто міг подумати ))
P.S. розшифруйте, «ваш К.О :)»
Лілія Шутяк
У мене Київстар чудово тягне вдома на Львівщині, але в Чернівцях теж ще жодного разу не підкачав!!!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте