Фрагменти бюджету

Пересічний виборець не задається цим питанням, однак усе ж буває корисно задуматись, звідки у «звичайного чиновника» в окремо взятому місті — гроші на окремо взяту виборчу кампанію? Якщо комусь цікаво: місячна вартість одного білборда в Чернівцях — від 3 тис. грн., ціна «шпальто-джинси» у великій місцевій газеті — близько 10 тис. грн., а гонорар артисту на концерті-агітації — стартує від 20 тис. дол. за «сеанс». І це тільки фрагменти бюджету. Схоже на відкладені «сімейні заощадження», чи не так? Зрештою, не проблема, що фінанси звідкись беруться — проблема в тому, з яких джерел і куди вони потім повернуться. Звісно, з відсотками.

3 коментарі

Святослав Вишинський
Зрештою, для порівняння:

«Під приціл журналістських камер потрапив голова чернівецької ОДА Михайло Папієв. Родина політика із 15-літнім стажем сьогодні активно займається бізнесом. Чи причетний до сімейних підприємств сам голова ОДА? Хто контролює Буковину? Чому Чернівці єдине місто в Україні, яке втратило свого мера? Та чи подолає Михайло Папієв майже триста кілометрів, аби відповісти на дражливі запитання ведучого?

Рухоме і нерухоме майно родини голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Папієва, коштує близько 900 тисяч гривень. Такого висновку дійшли журналісти львівського телеканалу ЗІК, йшлося в передачі «Хто тут живе» від 10 жовтня. Зокрема, за оціками ЗІКу, родина Папієва володіє будинком у Чернівцях (на фото нижче) (400 тисяч доларів), автомобілями «Лексус» (70 тисяч доларів), «Ледровер» (від 70 тисяч доларів) ВМВ Х5 (від 90 тисяч доларів), квартирою в Києві площею 160 кв м і земельною ділянкою площею майже 1,5 гектара у селі Драчинці Кіцманського району.



У Драчинцях родина Папієвих будує дачу з вертолітним майданчиком. Про це ЗІКу розповіли сусіди. Нині територію обнесено великим муром, подитивитися детальніше не дав охоронець. Сам Михайло Папієв відмовився розповісти ЗІКу про своє майно і родину».

(«Статки Папієва оцінили у понад 900 000 $», «BukNews», 11.10.2012)







Оксана Баланюк
… а ще будує бійню у Шипинцях. Куди не глянь — Папієв молодець, усюди встигає!)
Святослав Вишинський
«Бійня» — це дуже символічно.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте