Фіговий листочок

Щойно «Я чернівчанин» звів нанівець тяжкий труд політтехнологів. Коли він несподівано з'явився в ефірі ТРК «Чернівці» посеред розмови журналіста Юрія Чорнея з Миколою Федоруком — це спершу виглядало блискуче. Я навіть на декілька митей повірив, що хтось насправді наважився на дебати. Як «мужик», розумієте? Але «мужика» в новоспеченому політику вистачило аж на 2 хв. — по яких він так само блискавично встав… і пішов. Зі студії. Не дочекавшись незручних запитань — і уникнувши незручних відповідей. Ні, це не по-боксерськи, Віталіє Михайловичу — вдарити зненацька і дати «дьору» при першій загрозі отримати відсіч. Це «по-гоповськи». «Фіговий листочок». Уперше не посміхався.

6 коментарів

Юлія Червенюк
це випадково я натиснула мінус, бо сиджу з телефону. Вибач, пост крутий.
Роман Стадник
а ось і коментар Михайлішина з офіційної сторінки у фейсбуці:
«Оці продажні журналісти і політики не розуміють, що Чернівчани уже визначилися з вибором. Навіщо якісь дебати проводити? З ким? з людиною, яка обзивається на своїх опонентів? Я свою позицію продемонстрував добрими вчінками на користь своїх чернівчан!»
Отже вибори, це лише формальність, він впевнений у своїй повній перемозі, адже його добрі «вчінки» йдуть попереду і майорять наче стяг.
Святослав Вишинський
В ефірі ТРК «Чернівці» Віталій Михайлішин заявив протилежне: що до дебатів завжди готовий, але що начебто офіційних запрошень йому не надходило. Що Микола Федорук опісля по факту спростував. Треба якось визначитись із позицією: чи «Я» хочу, але не можу, або «Я» можу, але не хочу.
Святослав Вишинський
В Інтернеті вже з'явилось відео, де Віталій Михайлішин і Микола Федорук проводять «дебати» — насолоджуйтесь і смакуйте деталі:

Святослав Вишинський
«Кандидата у народні депутати Миколу Федорука не впустили на ефір телеканалу ТВА сьогодні, 26 жовтня. Вдень опозиція домовилась про ефір кандидата у народні депутати Миколи Федорука з президентом телеканалу ТВА Василем Забродським на 23.00 п’ятниці. Однак, коли екс-мер Чернівців з представниками опозиції ввечері прийшли до офісу телебачення, їх до студії не впустили.

Опозиціонер, депутат облради Максим Бурбак при журналістах зателефонував до гендиректора ТВА. Василь Забродський у телефонній розмові пообіцяв, що приїде на канал через 10 хвилин. Опозиціонери чекали керівника каналу до 23.25. Однак Забродський не з’явився. „Ми побачили закриті двері, і після цього розуміємо вашу позицію“, — сказав у телефонній розмові Василю Забродському Максим Бурбак.

»Шановні журналісти, ми з вами присутні на такому обряді, як похорон незалежного каналу ТВА. І похорон, вибачте, може це таке слово, Василя Івановича, як журналіста", — сказав Микола Федорук".

(«У Чернівцях Федорука не впустили на ефір телеканалу», «BukNews», 26.10.2012)

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте