Трупи чернівецьких

П'ятий день поспіль на розі вул. Чернишевського і 28 червня лежить тіло збитої автомобілем собаки. Віталій Михайлович, який динозавр має здохнути в лісі, щоби комунальні служби почали вчасно прибирати трупи з чернівецьких вулиць?

7 коментарів

Максим Пансик
ранкова асоціація
Святослав Вишинський
8 березня. Хроніка (відсутніх) подій. Труп на місці.
Максим Пансик
Влада чекає проявів громадянського суспільства — знарряддя в руки і самі прибирайте(((
Сергій Янушевський
на скільки я знаю конкретно цим займається двірник за яким закріплено вулицю, принаймні на проспекті так. Якщо двірник помічає таке, то він (вона!) бере труп та виносить на… смітник!!! Ну а коли таке трапляється напроти будинку, то вже намагаємося вирішити цю проблему по «людські», беремо лопати і..., благо є парк на вул. Гайдара.
А раніше за це відповідали (хоча зараз так само, але не помітно) райвиконкоми районних у місті рад і у таких випадках несли відповідальність.
Єлена Малиновська
Схоже Віталік, був дуже зайнятий.Він з тюльпанами, до восьмого березня фотографувався. Панянок з біг-бордів вітав. Що йому до псів?
За порядком мають пильнувати конкретні служби. Але вони чекають конкретної команди. Так просто трупи ніхто не прибирає…
Альберт Комарі
Як на мене, Святе, то сьогодні немає чого таким випадкам дивуватися. Ця зима має залишитися для Чернівців в історії як приклад повної бездарності всіх, хто ходить «на працю» до ратуші!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте