Відверто фашистам

На сьогоднішньому «антифашистському» мітингу на Соборній пл. голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру заявив, що «жоден радикал не називає себе відверто фашистом». На думку місцевого політика, це причина того, що «в Німеччині фашистів не було». На цьому глибокі пізнання з історії у глибоцького математика вичерпуються — для ритуального викликання «фашизму» з потойбіччя вистачить і «червоної свитки». Prezent!

11 коментарів

Святослав Вишинський
«Нас зараз називають „фашистами“ через те, що ми хочемо розмовляти українською мовою — завтра вас називатимуть „фашистами“ через те, що ви захочете вчасно отримати заробітну плату». (Юрій Михальчишин)



«Поведінка Партії регіонів дуже нагадує поведінку партії Гітлера: скасувати всі парламентські процедури, знищити демократію, не проводити вибори». (Андрій Іллєнко)

Святослав Вишинський
«"Інтелектуали", «філософи» й «культурологи» з Партії регіонів, якщо ви хочете боротися з якимось явищем, навчіться окреслювати поняття». (Юрій Михальчишин)

Святослав Вишинський
Виступ лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока в Донецьку 31 травня 2013 р.:

Михайло Шморгун
А я вчора чув слух, що буде реанімовано лежащю на дні спецлужбістських архівів буковинську фашистську правицю імені Кодряну. Оце Їм буде тріумф духу… Куда там тій Свободі, за справу беруться фашисти, яких з небуття своїм дебільним заклинанням викликає домнул Гайнічеру…
Святослав Вишинський
«Тріумф волі», не менше.
Максим Пансик






  • Search Here
  • Facebook
  • Amazon
  • Wikipedia
  • Twitter
  • eBay


Фашизм!? — нє не чув.
Сергій Янушевський
А Ви прослідкуйте за думкою пана Гайничеру, у Німеччині фашизму не було, так. А де він був? Правильно, у Італії та Іспанії! А де зараз знаходиться більшість наших заробітчан? От звідки і привезли його. «Закриємо кордони, захистимо країну від фашизму!».
Святослав Вишинський
В Еспанії не було фашизму в строгому сенсі слова. Фашизм був суто італійським явищем. Логіка Михайла Гайничеру помилкова не у фактах, а в причинно-наслідкових зв'язках, які він проводить («от балды»).
Микола Гуцуляк
треба бути або елементарно неграмотним, або нагло тенденційним, щоб стверджувати про існування в теперішній Україні явища фашизму. регіонали грають на почуттях національно несвідомих особин, от і все.
Святослав Вишинський
P.S. Від «фашиствующих молодчиков»:

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте