Хотілось би помилятись

Мені дуже подобається телеканал ТВА як найпрофесійніший у Чернівцях — найкраща картинка, оригінальний програмний продукт, креативне оформлення та монтаж, висвітлення найактуальніших новин міста. У ситуації можливого зникнення ТВА з ефіру — я цілковито підтримую журналістський колектив і вважаю, що найпопулярніший чернівецький телеканал потрібно зберегти. (Хоча і не погоджуюсь із твердженням, що ТВА, як і раніше, не є тенденційним у висвітленні політичних і навколополітичних подій).

Але в мене запитання: чому, бажаючи вирішити проблему в суто правовій площині, дирекція телеканалу сама затягує процес? 24 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла розгляд питання про продовження ліцензії ТВА через те, що представники компанії не з'явились на засідання, мотивуючи це тим, що вчасно не отримали повідомлення. А як же пікетування Чернівецької обласної державної адміністрації, яке провів колектив ТВА ще 20 вересня саме у зв'язку з питанням продовження ліцензії? На акції протесту, висвітленій як у програмі «Теми дня», так і ін. засобами масової інформації, були присутні всі журналісти телеканалу, включаючи в.о. директора ТОВ ТРК ТВА Тату Кеплер.

Хіба в той день вони не знали про дату засідання і не мали часу до нього підготуватись? Хотілось би помилятись. Нарешті, якби Михайло Папієв як голова ОДА і депутати Чернівецької обласної ради більшістю голосів таки звернулись до Нацради з питань телебачення — чи отримали би тоді представники ТВА необхідне сповіщення «вчасно»?

4 коментарі

Святослав Вишинський
«Мета акції – звернення до голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Папієва та депутатського корпусу з проханням підтримати і не перешкоджати діяльності телеканалу ТВА, звернувшись до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення щодо продовження йому ліцензії на мовлення». («Журналісти ТВА просили Папієва не допомогти, а не заважати», «Чернівці TV», 20.09.2013)


Журналісти ТВА просили Папієва не допомогти, а не заважати | Чернівці | ВКадрі — відео каталог
Святослав Вишинський
Цікаво, що випуск програми «Теми дня» від 20 вересня 2013 р., в якому містився розлогий сюжет про пікетування Чернівецької ОДА, днями був видалений з каналу ТВА в мережі «YouTube» — без якої-небудь заміни:





Всі інші випуски доступні, канал регулярно оновлюється. Причини видалення незрозумілі.
Віктор Довганич
Вони дізнались, що інша сторона хоче використати відео як доказ, під час слідуючого засідання комісії по продовженню ліцензії. Суцільні маніпуляції.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте