Почали збиратись на площі

Я думаю про 15 тисяч учителів і медиків Буковини, які вже почали збиратись на Центральній пл. Чернівців з вимогою відставки Уряду і Президента. І про Михайла Папієва, який виступає перед ними, закликаючи протриматись до ранку, коли він організує намети, польову кухню і підвезе людей з районів. Повітря пронизане духом революції.

7 коментарів

Михайло Шморгун
Там уже політики, так шо полєгчє…
Святослав Вишинський
UPD. Щойно приїхав Георгій Галиць. Каже, що почувається одуреним. Готовий скласти партійний квиток і перейти в опозицію. На площі вже близько сотні протестуючих.
Михайло Шморгун
Блін, вони реально перейшли всі барьєри… А Ти додаєш тролінгу. Я говорив, що віче було божевіллям, але ніхто на це не звернув увагу!
Святослав Вишинський
Своїх справжніх цілей вони досягнули.
Святослав Вишинський
У всіх присутніх бойовий настрій. Люди зігріваються гарячим чаєм і готові стояти до кінця.

Михайло Шморгун
Вони не знають що робити. Технології немає.
У мене є… Але не їм…
Максим Кияк
Перші враження після Євромайдану в Києві:
1) все поки досить хаотично, не сформульовано чітко вимоги чи одна спільна мета.
2) деякі політики з ностальгією намагаються повторити той самий алгорит дій, що і у 2004-му. Безуспішно.
3) не присутня взагалі партійна символіка
4) біля сцени більше людей старшого віку. Молодь стоїть остороноь, не слухає виступаючих і робить свої спонтанні міні-акції на майдані.
5) Політиків слухають, але вже не так дослухаються, як 9 років тому. Наведу вчорашній символічний приклад: після Луценка дали слово виступати колишньоу депутатові Київської облради. На жаль, не пам«ятаю його прізвища. Натомість, його люди не слухали, а почали самоорганізовано співати гімн під акомпанемент духового інструменту, який приніс з собою один із простих учасників в натовпі. Я до того, що, на відміну від 2004-го, тон тепер задають не тільки і не стільки політики.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте