Об'єкт ненависті

На сцені Евромайдану досі не збагнули, що другим об'єктом народної ненависті стала опозиція.

8 коментарів

Святослав Вишинський
Дмитро Булатов: «Це вже не танці а площі, а громадський спротив. У нас більше немає часу, поки ви домовитеся про розподіл посад».



Арсеній Яценюк: «Щойно хтось перетворить чи оголосить цю боротьбу боротьбою за лідерство між політиками – я назву його провокатором».



Арсеній Яценюк: «В дисципліні, мудрості і терпінні є наша перемога. Ми просимо всіх не піддаватися на жодні провокації».

Святослав Вишинський
N.B. У кожне слово необхідно вчитатись:

Олег Тягнибок (удень, у касці): «Ця банда кілька днів тому назад в українському парламенті остаточно знищила парламентаризм в державі. Ця банда декілька днів назад показала, що влада в Україні узурпована повністю одним кримінально-олігархічним кланом на чолі з Януковичем. Вони знищили народовладдя і усі норми і принципи вільного волевиявлення. <...> Ми говоримо, що ці закони — а насправді це не закони, це: „зекони“ — оці „зекони“, які вони зараз трактують, що нібито ухвалили у Верховній Раді України, вони є нелегітимними...»


Олег Тягнибок: «Ми сформуємо народну владу» | Київ | ВКадрі — відео каталог

Олег Тягнибок (увечері, без каски): «Для того, щоби перемогти цю банду, для того, щоби знищити цей ненависний антинародний режим, ми розуміємо, що може бути лише два методи… <...> І народ може владу змістити або заставити робити те, що хоче народ, або шляхом парламентським, або силовим шляхом. Є два варіанти. І до цього часу, поки ми не використаємо усі можливості парламентського шляху перемоги над цією бандою, робити інші кроки — це просто смішно, товариство. Тому що вони є безглуздими, тому що вони не дають того результату, на який ми розраховуємо, і результату, який ми хочемо».


Олег Тягнибок: «Важливий не процес протистояння, а переможний результат» | Київ | ВКадрі — відео каталог
Святослав Вишинський
Юлія Тимошенко: «Якщо б я була на волі, то була б з вами на вулиці Грушевського». («BukNews», 20.01.2014) Логічне запитання: Юлія Тимошенко — головний «провокатор»?
Михайло Шморгун
Яценюк — не дуже хороша людина… Показав себе не з гарної сторони…
Віктор Довганич
залишилось 3 години до чого?
Святослав Вишинський
До оновлення ВКурсі.ком. Про це буде написано окремо.
Олена Архіпова
Посили, які ідуть сьогодні від представників опозиції, нагадують щось типу «стій там — іди сюди» або ж «мовчати, я вас запитую»… А тим часом у столиці стає справді моторошно…
Галина Дичковська
Об*єкт ненависті? Надто сильно. Радше зневаги.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте