Декілька незручних запитань

Після революційних подій ключові державні посади віддали людям із небездоганною політичною репутацією. Тоді як інших та, очевидно, більш дієвих лідерів протесту залишили «в тіні». Чому контроль над Міністерством оборони не передали Анатолію Гриценку чи Дмитру Ярошу, а над Міністерством внутрішніх справ — Андрію Парубію або Юрію Луценку?

Чому досі, станом на ніч з 23 на 24 лютого, розвідка і Служба безпеки України не визначили точне місце перебування Віктора Януковича та ін. розшукуваних політиків? Для цього у спеціальних служб є весь необхідний інструментарій і напрацювання.

Що насправді відбувається в Харкові і чому дотепер «новою» міліцією не нейтралізовані лідери організації «Оплот»? Чому, одразу після повернення в Україну, не були затримані Геннадій Кернес і Михайло Добкін? Чи могли вони приїхати без гарантій безпеки — і хто їх надав? Якщо так буде продовжуватись, то доведеться підіймати нову хвилу революції — цього разу проти т.зв. «опозиції», доки вона не встигла «окопатись».

17 коментарів

Олег Тудан
c 1:45

Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
Якщо інформація РИА «Новости» про те, що «просьба Виктора Януковича об обеспечении его личной безопасности была удовлетворена на территории РФ» вірна — Україні не залишається нічого іншого, як розірвати дипломатичні стосунки з Росією, доки колишнього Президента не буде екстрадовано. Окремо слід запитатись, чому «в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в рамках пошуку Віктора Януковича не робилися „жорсткі заходи“» — і яке відношення це могло мати до «збройного конфлікту в Криму».
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
Все стало на свої місця. Завдяки Арсену Авакову та ін. ми під загрозою цілковитої втрати не тільки Криму, але й ряду регіонів України. В Харкові Геннадій Кернес і Михайло Добкін, яких вільно впустили до України, відкрито дестабілізують ситуацію. Заворушення в Одесі, де з попустительства нового Уряду із СІЗО було звільнено сепаратиста Ігоря Маркова. Наступ проросійських сил у Миколаєві і Донецьку. Армія мовчить. Тепер усі мають зрозуміти, хто прихопив міністерські портфелі. Уряд потрібно міняти негайно.
Святослав Вишинський
Чому в ряді східноукраїнських регіонів вільно провадять діяльність проросійські сепаратисти, «народні губернатори» та ін.? Чому їх не заарештовують? І це в умовах фактичної війни.
Галина Маслак
Спочатку звільняють, потім заарештовують.



Усе б не так погано, якби не той факт, що Олег Медуниця — сумчанин, якого я і мої друзі добре знаємо.
Святослав Вишинський
З такою міліцією — як без міліції. В Харкові і без неї розібрались:

Святослав Вишинський
Офіс «Оплоту» в Харкові захопили націоналісти. Міліція бездіяльна. Коментар провідника організації «Патріот України» Андрія Білецького.


«Патріоти України» захопили офіс «Оплоту» у Харкові | Харків | ВКадрі — відео каталог
Святослав Вишинський
Варто нагадати — близький до «Оплоту» Геннадій Кернес так і не був заарештований («домашній арешт» з 21:00 до 07:00 без визначеної домашньої адреси — щось сміховинне). Лідери клубу «Оплот» не були заарештовані. Харків — рідне місто Арсена Авакова. Арсен Аваков — ганчірка.




Римарська. Харків. 14 березня 2014. 22:00 | Харків | ВКадрі — відео каталог
Святослав Вишинський
"ЗАПИТАННЯ РОЗГУБЛЕНОЇ ЛЮДИНИ

Ну добре, ми боїмося стріляти в окупантів у Криму. Можливо справді це такий тонкий задум — хай вони там все захоплять, бо якщо ми чинитемо опір то вони справді там все захоплять.

Але чому досі

— не висланий посол РФ та консули з обласних міст? Щоб світ не подумав, що ми є жертвою агресії?
— чому не конфісковані філії «Сбербанка Россії » та інших московських банків в Україні?
— чому не арештоване майно РФ?
— чому не прикриті московські пропагандистські телеканали?
— чому українське телебачення та преса не називають речі своїми іменами? Чому вони називають московських солдатів «самообороною», «невідомими людьми у формі», тощо?
— чому ганебна для нас ситуація в Криму подається ледь не як торжество українського духу?
— чому пораженці і пацифісти мають переважаючим вплив на громадську думку?

У мене є ще багато «чому», але пораженцям і пацифістам досить і цього, щоб навіки об'явити мене агентом ФСБ".

(Дмитро Корчинський, «Facebook», 7 березня 2014)
Святослав Вишинський
Рекомендації по ситуації в Україні колишнього радника Володимира Путіна Андрія Ілларіонова від 1 березня 2014 р. Станом на 9 березня не виконано взагалі нічого:


Наступление России (советник президента России Владимира Путина Андрей Илларионов) | Київ | ВКадрі — відео каталог
Елена Огородова
Интересно, какой интерес Илларионову переживать за Украину? Его сейчас подозрительно много в информпространстве. Не вплетает ли он в свой поток правдивой информации манипулятивную составляющую? И кому это выгодно? Напор, с которым он вещает, настораживает. Слушая его, думаю, в чём подвох?
Святослав Вишинський
Підвох у тому, що він говорить очевидні речі — але українські політики їх не розуміють.
Елена Огородова
Прочитала статью «Пристрасті по Іларіонову», где автора тоже смутили рекомендации Илларионова и он постарался критически их осмыслить. Какой мотив у советника Путина переживать за Украину?
Анатолій Кримський
Я не поважаю Корчинського.
Святослав Вишинський
«Им хочется воевать? Я воевать умею. У нас достаточно сил и возможностей, чтобы отстоять наши взгляды и убеждения. И мы это сделаем». (Виктор Медведчук, 29 декабря 2013)

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте