Мирно здали Україну

Нас просили не піддаватись на провокації. Ми не піддались. Мирно здали Україну.

7 коментарів

Святослав Вишинський
Віднині слово «провокація» повинно зникнути з політичного словника. Витерти і забути. Цькувати кожного, хто його повторить.
Галина Дичковська
За такою логікоб політичний словник і назагал повинен зникнути.
Святослав Вишинський
Олександр Турчинов увійде в українську історію як найганебніше чмо.

Морський тральщик «Черкаси» після спроби вирватися з озера Донузлав зайняв оборону й залишається вірний присязі разом з десантним кораблем Костянтин Ольшанський. Про цей «Українській правді» розповів командир корабля «Черкаси» Юрій Федаш.

Він зазначив, що о 9 ранку п’ятниці минув строк ультиматуму, поставленого російськими військовими. Кораблі «Костянтин Ольшанський», «Кіровоград», «Чернігів» пішли до причальної стінки за наказом командира бригади. «Черкаси» відмовилися виконувати такий наказ. Після цього, командування МВС відсторонило командира бригади, і кораблі тимчасово зупинилися, а «Костянтин Ольшанський», відійшов від причалу й став на якір.

"Однак через три години, морський тральщик «Чернігів» все-таки пішов до причалу, щоб здати корабель. За ним пішов середньо-десантний корабель «Кіровоград». Вони не побачили підтримки країни, держави", — розповів він.
Святослав Вишинський
В.о. міністра оборони Ігор Тенюх, ефір ТСН 21 березня 2014 р. Тим, у кого є нерви — дивитись з 09:15 хв. до кінця. Без коментарів.


Тенюх: українські моряки повинні просто витримати облогу | Київ | ВКадрі — відео каталог
Святослав Вишинський
Міністр оборони за кілька хвилин не тільки зняв із себе відповідальність, але й у прямому ефірі принизив цілий батальйон. Коментарі зайві.
Святослав Вишинський
Коментар Анатолія Гриценка, ефір «Громадського» 15 березня 2014 р. Про псевдо-мобілізацію детально — з 14:15 хв.


Анатолій Гриценко: Народ сильніший своїх керманичів | Київ | ВКадрі — відео каталог
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте