Яценюк ліквідував обласні адміністрації

Сьогодні набуло чинності розпорядження Кабінету міністрів України про ліквідацію обласних державних адміністрацій. Згідно рішення Кабміну, колишні ОДА перетворяться на регіональні департаменти Міністерства інфраструктури. Як повідомлялось раніше, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пропонував делегувати повноваження місцевих адміністрацій новоствореним виконкомам у регіонах.



Також сьогодні до Міністерства юстиції були подані реєстраційні документи новоствореної Партії чернівчан. Головою партії на установчих зборах було одноголосно обрано колишнього міського голову Чернівців Миколу Федорука. Заступником голови став Олексій Каспрук, який написав заяву про вихід з ВО «Батьківщина» на знак протесту проти балотування Юлії Тимошенко на посаду Президента України.

5 коментарів

Віталій Бурденюк
Зайці метушаться, клітка не змінюється.
Сергій Воронцов
Цей жарт деяким політикам треба сприйняти як програму дій (у частині вийти з ВО Батьківщина). Святослав, не розкидайся безкоштовними порадами)))) Щодо міністерства інфраструктури — не здивуюся
Останній раз відредаговано
Сергій Воронцов
Яценюк вийшов з ВО Батьківщина. Я ж казав, не розкидайтеся порадами.

times.cv.ua/2014/04/03/yatsenyuk-pryzupynyv-chlenstvo-v-partiji-vo-batkivschyna/
Святослав Вишинський
Втеча від поразки. Дуже вчасна. «Титанік» Юлії Володимирівни прямує назустріч айсбергу. Щурі під благовидними приводами евакуюються.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте