Кто прав кто виноват

Дорогі співвітчизники, ви даремно лаєте Петра Олексійовича. Він — усього лиш відображення вашого власного кретинізму, адже коли в країні війна — повноцінний народ обирає воєначальника. А не переговорника, що витрачає більше часу на телефонні розмови з німецьким канцлером, ніж на спілкування з командирами армійських батальйонів. Український виборець хотів миру та асоціації — і тепер дивується, чому фрау Ангела надсилає протитанкові комплекси в Ірак, а не в Україну. Ми здали Донбас не під Іловайськом, а під виборчими дільницями. Опустивши його в урни, як сміття.

6 коментарів

Михайло Шморгун
«Партія війни» положить пів України за Донбас і фактично починає це робити. Той хто не кретин має розуміти, що воювати з Росією, це воювати до повної анігіляції її правлячого класу… Хто це зробить Семенченко? Азов? Коломойський?
Не варто підміняти поняття. Військові дії в Україні це лише незначна частина зачистки еліт РФ. Для нас вона сама жахлива, але їм пофіг. Це чергове підвищення ставок у міжнародній грі. З цієї точки зору те, що робить Порох — правильніше, стратегічно вірніше.
Інша справа, що зараз нашим друзям там дуже важко (мяко кажучи). І вина в цьому не лише сила руского івана, а тупість і некомпетентність. А ще гірше — недовіра між військовим керівництвом. Це да. це проблема. Тут Порошенко пішов шляхом політика, а не державного діяча. Тут він став заручником своєї натрури олігархічного рішали…
Але все одно вважаю, що Ти перевів акценти у русло де всі винні, а перспектив нема.
Святослав Вишинський
Швидше, навпаки: Україну (геополітично) заради повернення Донбасу принесе в жертву «партія миру», котра здасть внутрішні і зовнішні позиції на переговорах заради припинення вогню. Україна не воює з Росією (офіційно), Росія не визнає присутності на Донбасі своїх регулярних військ і заперечує (сьогодні) устами міністра закордонних справ можливу інтервенцію. Це значить, що ЗСУ ніщо не заважало вже тиждень тримати російські похідні колони на прицілі, розстрілюючи їх з далекої дистанції так само, як росіяни останній місяць розстрілювали оточені українські підрозділи. Цього не робиться. Верховний головнокомандувач займається чим завгодно, але не командуванням. І поки Президент підвищуватиме ставки від «стурбованості» до «глибокої занепокоєності», ЗСУ залишить аеропорти і Луганська, і Донецька (що це означає — пояснювати непотрібно).

І винні в цьому не всі. Винні ті, кому за посадовими обов'язками належить приймати адекватні рішення, яких вони не приймають. І винні ті, хто на ці посади неадекватних персон обирав (більшість українських виборців).
Останній раз відредаговано
Михайло Шморгун
Рішення влади мають пояснюватися людям. Цього нема. Звідси недовіра. (Я не в розумінні того, що про кожний крок треба повідомляти, а про те, що люди мають бути вкурсі логіки поведінки керманичів. Тим більше в умовах війни).
Все одно партія миру буде вести свою політику далі. Це вибір більшості. Неадекватний-адекватний, але він є фактом!
Галина Дичковська
На Вашу думку, Олег Тягнибок — воєначальник?
А якщо не він, то хто?
Святослав Вишинський
На мою думку, найадекватнішою кандидатурою на посаду головнокомандувача в умовах, що склались, був і залишається Анатолій Гриценко. Тим не менше, після перемоги Петра Порошенка останній мав нагоду здійснити адекватні призначення на посадах керівників Міністерства оборони, МВС та СБУ, делегувавши їм частину функцій головнокомандувача. Цього так і не було зроблено.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте