Ковзанка від Kaspruk Foundation

1 січня. Чернівці. Центральна площа. Безкоштовна ковзанка для дітей і дорослих від Kaspruk Foundation. Радощі, перевірені часом.

13 коментарів

Святослав Вишинський
З нагоди свят ентузіасти комунальних служб розширили ковзанку по вул. Головній. Одним словом, тримайтесь — до наступної догани.
Останній раз відредаговано
Ігор Гамаль
А ті, хто рік тому критикував «партію бандитів», сьогодні наочно демонструють, що таке «подвійні стандарти»:

Святослав Вишинський
Учора ввечері за 15 хв. на моїх очах упало трійко людей. Тому що ні Центральна площа по периметру, ні перед пам'ятником Тарасу Шевченку, ні вул. Головна не були посипані піском _ніде_. Колега з Німеччини, яку я кілька разів рятував від знайомства зі слизькою бруківкою, матиме прекрасні спогади про зимові Czernowitz. До речі, запитався в неї, чи є такі проблеми в Европі. Відповідь очікувана: ні. «Тому що в Европі все роблять для людей» (цитата).
Ігор Гамаль
Ось воно як, виявляється:
Святослав Вишинський
«Здобули!»
Святослав Вишинський
P.S. До речі, 2 січня «BukNews» же з посиланням на «Молодий буковинець» повідомляє: «На Новий рік кількість переломів у чернівчан збільшилася майже вдвічі» — і наводить фотографії вул. Гагаріна від Богдана Рідуша:



Останнім часом помічаю цікаві приклади роздвоєння-розототожнення в деяких провладних чернівецьких Інтернет-виданнях. До чого б це?
Михайло Шморгун
Влада собі як влада. Не дивує
Максим Пансик
От критикани невдячні, все чиновник для людей робить.

Ковзанка по всьому місту
Не йдеш далеко від хати.
Не витрачаєш гроші на квиток і проїзд.
Не стоїш у черзі.
Не витрачаєш час.

Ну не впала ж іноземка.Та ще й має, що згадати, ковзанка на ціле місто. А було б як у неї, то чим би відрізнялись, чим би запам'ятовувались.

Впало трійко-двійко. То ж повернення у дитинство. Здійснення мрії навчитись ковзати. А ще час нині… Тому окрім ковзати і падати треба вміти, і бути готовим до виживання в екстремальних умовах. А як впали і травмувались, то взагалі джек-пот, оплачувана відпустка на вихідні у вигляді лікарняного…

Одним слово все для людей, невдячних і нерозуміючих…
Михайло Шморгун
хто не скаче — той москаль…
Олексій Пономаренко
Я далекий від того щоб критикувати там за неприбране місто чи щось подібне при нашому загальному бардаку в комунальній сфері, низьких зарплатах прибиральників, траблах з технікою і т.д. Хоча й не скрию, було образливо трохи коли я працював на КП, і там прибирали сніг день і ніч, чути вонь неадекватниих особєй тіпа Козлової, і інколи хочеться відповісти тим же, просто із певного тролінгу. Та тролів-ботів і без мене вистачає, а я просто не можу припинити сміятись від вилузвань начисто… ні не вулиць, а інших міст очільнику міста. Мой, спріться, бо я точно почну вірити, що в місті все настільки чудово і різнокольорово)))
Святослав Вишинський
Якщо в комунальній сфері об'єктивний безлад, то саме особі, що добровільно і без примусу балотувалась на посаду міського голови — з цим безладом боротись. Шукати кошти, оптимізувати витрати, реформувати комунальні підприємства — робити щось, зрештою, а не скаржитись на «папередників». У нього ж було якесь бачення змін, якийсь план, якась програма? А коли міський голова плачеться, що не може навіть догану виписати — то яку владу він уособлює? Навіщо він ішов на вибори, знаючи, що все так погано? А якщо пішов, то чому не ламає інертну систему всіма доступними засобами? Політична влада — це не формальні повноваження, а реальний авторитет, заснований на здатності цю владу реалізовувати. Якщо Олексій Каспрук позбавлений політичної волі, то ніяка снігоприбиральна техніка йому не допоможе. Бо за законами жанру є сильні фігури і слабкі — і Олексій Павлович демонструє, що він — слабкий.
Святослав Вишинський
«Чернівці. Post scriptum». Підсумок року від Аліни Олевич.

«Із всіх (як каже Забродський) «кулявлобів» більше всього поважаю Каспрука. Чого? ХЗ. Системний він. І любить те, що робить». (Михайло Шморгун, 24 грудня 2014)


Чернівецький Промінь: Місту — порядОК? | Чернівці | ВКадрі — відео каталог
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте