Мавпи Appeti

Недобросовісна реклама є невід'ємною частиною українського бізнесу. Підприємцям, які вперше дотягнулись до Інтернету та соціальних мереж, чомусь здається, що спам якимось чином приваблює потенційних клієнтів. Найяскравіший приклад недавнього часу — рекламна кампанія фаст-фуду «Appeti» в Чернівцях. Користувачі чернівецького сегменту «Twitter» уже добрий місяць по регіональним ключовикам отримують порції інформаційного спаму про «акції» та «новинки» цього треш-закладу. Одні і ті ж фрази тиражуються у проміжку кількох хвилин десятки разів, начисто засмічуючи пошук по мікро-блогах. І це не рахуючи наполегливого додавання до «друзів» у соціальних мережах фейкових профілів фаст-фуду — які, благо, кожен мислячий користувач одразу блокує.



Отож звертаюсь до «надкреативних» піарщиків треш-закладу «Appeti» з наполегливим проханням припинити спамити «Twitter» і по-доброму забратись з мережі, якщо ви не вмієте нею цивілізовано користуватись. У противному разі закликаю блогерів ініціювати скарги на профілі спамерів у соціальних сервісах і висловлювати свою думку за номером замовлень «Appeti» 099-644-76-11.

5 коментарів

Святослав Вишинський
Блокувати повідомлення у «Twitter»:



Блокувати фейковий профіль у «Facebook»:



Блокувати фейковий профіль «ВКонтакте»:

Михайло Шморгун
Сорі за лексику
Святослав Вишинський
Могли б придумати щось переконливіше за пояснення, що десятки десятків фейкових профілів мешканців усіх країн світу одночасно відвідують цей треш-заклад і пишуть кирилицею ідентичні твіти з різницею в кілька хвилин — і, диво, з однаковими хеш-тегами. Одним словом, мудаки. З цим можна боротись кількома шляхами: засмітити згадками @appeti_food їхню основну стрічку у «Twitter», а заодно в комбінації з регіональними маркерами засмітити антирекламою хеш-тег #Appeti, який заклад ніжно оберігає від спаму.
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
Ну і, звісно, висловити свої побажання по телефону, в соціальних мережах — і заодно оформити в адміністрації сервісів скарги на фейкові профайли цих шахраїв.
Святослав Вишинський
Після чого трапляється таке.

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте