Недовіра Каспрука

Завтрашнє голосування за секретаря Чернівецької міської ради обіцяє бути доленосним. Якщо Олексій Каспрук не блефує і висуне на посаду Наталію Якимчук — фракції «Рідного міста» (9 голосів), Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» (7 голосів) та Об'єднання «Самопоміч» (6 голосів) — сумарно 22 голосами із 42 у силі цю пропозицію відхилити. Рішення можуть ситуативно підстрахувати депутати «Солідарності» і фракція Всеукраїнського об'єднання «Свобода» (5 голосів). Після цього на «списах» «Рідного міста», «Самопомочі» та ситуативних союзників від Блоку Петра Порошенка і «Батьківщини» обрати секретарем Віталія Михайлішина або Василя Максимюка — із додатковими 9 голосами від «Солідарності». І, схоже, такому розвитку подій міський голова може завадити лише в одному випадку: запропонувавши на розгляд депутатів кандидатуру «Батьківщини» (7 голосів), яку підтримають «Свобода» (5 голосів), «Народний контроль» (5 голосів) і щонайменше 4 депутати-«фронтовики» в рядах «Солідарності» — довівши рахунок до хиткого паритету.

1 коментар

Святослав Вишинський
Зважаючи на арт-підготовку нового «тушкування» на «BukNews» («Депутати місцевих рад можуть спокійно голосувати по совісті і на користь громади, а не під загрозою втрати мандата»), публічні звинувачення Володимира Куліша та недавню заяву Максима Бурбака про утворення депутатської групи «Народного фронту» в Чернівецькій обласній раді — можна прогнозувати близький розпад фракцій Блоку Петра Порошенка «Солідарність» на Буковині. Якщо не офіційний, то фактичний. У цьому контексті особливо знакова оцінка Давидом Жванією діяльності політичної групи Арсенія Яценюка в розмові з «Українською правдою» 7 грудня:

Возьмите историю человека. Кто такой Яценюк? Это политический вор. Возьмем его появление в «Нашей Украине» — появился Яценюк, в него «влюбилась» Катя Ющенко, сказала, какой талантливый молодой парень. Он бегал со своей «черновицкой группкой», обхаживал всех и все, прорвался и сразу начал «выкручивать», пока «Наша Украина» до конца не «сдохла». В конечном итоге он же хотел ее себе забрать. Он реально похоронил политика Ющенко, просто собственноручно положил на него большой крест, а сверху еще и камень.

Дальше он перебрался в «Нашу Украину — Народную Самооборону». Он просто ревновал Луценко к тому, что Луценко эффективный политик, который резко вышел на орбиту, и у него большие перспективы во главе такой мощной политсилы. Он завис гирями, делал все возможное и везде, как только можно для того, чтобы это все не состоялось. В конечном итоге все это сожрал и уничтожил. Затем залез в «сердечный» блок ЮВТ. Там по той же схеме: пока все не вынес, не успокоился. Это человек-кукушка. Куда его впустишь, там он все выест, вытопчет, поломает. Он вор. Он правда разокрал все, что было.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте