Політнекоректний героїзм

Сьогодні на сесії Чернівецької міської ради були нагороджені 27 учасників АТО з Чернівців. Показово, що окремих бійців, які є «політично неугодними» міській владі — проігнорували. Зокрема, не було відзначено чинного та колишнього депутатів міської ради від «Солідарності» Василя Максимюка та Олега Громадського від «Батьківщини», в яких складні особисті стосунки з мером Олексієм Каспруком. Вочевидь, із політичних міркувань (колишнє членство в Партії регіонів) проігнорували чинного заступника міського голови Олександра Паскаря, а також ветеранів АТО Сергія Козака (на останніх виборах — кандидат на посаду міського голови від Радикальної партії) та Олександра Замерзляка (кандидат у депутати Чернівецької міської ради від «Опозиційного блоку»).

В зоні АТО також проходили службу чинний і колишні депутати міської ради від «Народного фронту» Андрій Кавуля, Сергій Лазарєв та Юрій Ватаманюк. Усі троє — в підрозділах Державної спеціальної служби транспорту. В батальйоні патрульної служби «Київ-2» деякий час перебував колишній депутат міської ради Василь Забродський.



Фотографія: Максим Козменко

2 коментарі

Михайло Шморгун
Всі медалі і нагороди — така фігня по зрівнянню з дійсно важливими речами, як то Любов, Дружба і Віра…
Сергій Воронцов
Цікаве, як зауваження, Втім, мене беруть сумніви, що йшлося про якийсь політичний кастинг, чи щось таке. Нагороджені були у переважній більшості позапартійними. і це правильно. Єдине, мені чомусь здавалося, що в АТО з Чернівців брало участь багато більше людей. Хоча може я не в курсі
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте