Сценарій Кремля

Акуратно перед президентськими виборами на Азовському морі розігрують політичний спектакль. Усе, що відбувається — частина кулуарних домовленостей Банкової і Кремля, які останні кілька місяців спільними зусиллями мобілізують проукраїнський та проросійський електорат. Головна задача — ціною надзусиль підняти рейтинг діючого Президента і на штучно створеній для нього повістці провести Петра Порошенка в 2 тур, паралельно під парламентські вибори посилюючи проросійські сили. Бутафорний тиск на «112» і «NewsOne» укупі з активним піаром Юрія Бойка на президентських телеканалах — сценарій посилення Віктора Медведчука, з яким влада веде спільний бізнес і проводить регулярні консультації.



Неприродня реакція Банкової підтверджує, що інцидент біля Керченської протоки був спланований обома сторонами. Адже діючий Президент, який досі веде бізнес у Росії і торгує з країною-агресором, не вводив військовий стан після окупації Криму, захоплення кораблів ВМФ України, після тисяч полеглих в Іловайському та Дебальцевському котлах, після 2 збитих літаків і прямого вторгнення Росії на територію Донбасу. Він рішуче вводить його лише через 5 років, після того як російський корабель протаранив український буксир. А ФСБ Росії демонстративно опублікувала відео-запис інциденту.

Але ні відео, ні демонстративні збори військового кабінету, ні навіть жовто-блакитна краватка Президента в цьому спектаклі були не випадкові. Наступним кроком Петро Порошенко примусить проголосувати необхідне йому рішення у Верховній Раді, перетворивши на заручників усіх парламентарів (ті, хто проти — «рука Кремля»). А далі, спеціально під вибори, відбуватиметься ескалація конфлікту на Сході та нагнітання загальнонаціонального протистояння на церковній темі. Це вигідно діючому Президенту, дозволяючи на крові підняти його політичний рейтинг. І це вигідно Росії, яка поглиблює розкол в українському суспільстві та закладає міну сповільненої дії під цілісність країни.

Тимчасом під шумок військового стану в державі Верховна Рада прийме, а Президент підпише свою версію «диктаторських» законів, які унеможливлять будь-яку критику влади в засобах масової інформації та Інтернеті. На алтар другого терміну Петра Олексійовича під патріотичними гаслами в жертву принесуть усе — і громадянський мир, і конституційні свободи, і майбутнє Української держави.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте