Кругова порука

Кажуть, що кров загиблих на вул. Грушевського на руках самого Віктора Януковича. Незабаром її повісять на всіх неугодних. Я стверджую інше: кров загиблих на руках мільйонів. Усіх тих українців, яких 1 грудня, після побиття студентів на Майдані Незалежності, закликали вийти на загальнонаціональний страйк. Коли владу можна було скинути рішуче і навіть без насильства. Просто зупинивши життя держави. Ніхто не вийшов. Це була: кругова порука.

6 коментарів

Ігор Гамаль
Не погоджуюсь. Влада розігрує сценарій в якому люди нічого не вирішують. Крім того, не відомо що б сталось після страйку.
Святослав Вишинський
Нічого не вирішує той, хто вважає, що нічого не вирішує. Страйки закінчуються колапсом або перемогою.
Ігор Гамаль
Це все гарні, пафосні слова, але треба бути чесними. Ніхто і так не очікував, що люди повстануть так як вони зараз повстали. За це їм честь і хвала.

Якщо Янукович так тримається за своє крісло, то чому він повинен був так легко здатись після страйку? Були б аналогічні заворушення. Я в цьому впевнений.
Святослав Вишинський
Хоча би тому, що за зупиненої економіки йому би нічим було платити міліції. З бюджетної кишені. «Беркут» може розігнати тисячі мітингувальників, але не може за вуха потягнути на роботу мільйони людей. У т.ч. тих, від кого залежить усе — включаючи бізнес олігархів. Вистачило би страйку залізниці, аби зупинити більшість заводів і перекрити експорт.
Адам Чесноков
Всі винні у сьогоднішні ситуації в Україні. Винні і ті, хто привів Ющенка до влади, і ті, хто голосував за Януковича. А з іншої сторони – так мало бути, така доля. Дехто на цьому сайті пише, що вже скоро все вирішиться, стане ясно хто переміг. Ні. На мій погляд, таке в країні буде десь так приблизно два роки. «Маємо те, що маємо».
Святослав Вишинський
Кров полеглих на вул. Інститутській також на руках того, хто у 2004 р. отримав абсолютну владу, обіцяючи, що «бандити сидітимуть у тюрмах». Але став співучасником їхніх злочинів.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте