Симптоми затьмарення

Політики остаточно втратили зв'язок із реальністю. На вулицях Києва калічать людей, протестувальників викрадають та ув'язнюють, вул. Грушевського палає, з дахів стріляють снайпери, станом на 23 січня не менше п'яти трупів. А опозиція — закликає до «попереджувального» (sic) страйку. «Хотя бы полчаса, час, выйти в двенадцать часов и сказать...» Очевидні симптоми затьмарення.

12 коментарів

Святослав Вишинський
Реальність «шле» Арсенія Яценюка в неприглядне публічне небуття:


Яценюк на Грушевського 19/01/14 | Київ | ВКадрі — відео каталог

Якщо не знайдуть кращих ролей, наступним «пошле» Віталія Кличка:


Кличко призывает к всеукраинской демонстрации | Київ | ВКадрі — відео каталог

Ці люди увійдуть в історію.
Ігор Гамаль
Вчора самим адекватним був Луценко. Він єдиний хто запропонував план подальших дій і закликав більше не вести переговорів з владою, а йти в наступ.

Святослав Вишинський
Політики наступати не готові — хоча як, як не дивно, втрачати їм найменше (рівень компенсацій суттєво вищий). Без лідера руху кількатисячні заворушення на вул. Грушевського приречені на маргіналізацію і поразку. Лідер може збільшити масштаб протесту і дати йому ціль — в окремих точках при цьому ослабивши насильство. Лідером спротиву міг би стати й Олег Тягнибок. Але, як видно, він себе в цій ролі не бачить.
Ігор Гамаль
Тягнибок розчарував найбільше.
Михайло Шморгун
Кличко найбільш адекватний в цій ситуації…
Його дії — дії лідера.
Але не варто на них всіх надіятися…
Ігор Гамаль
Що Кличко пропонує, який план дій? Я не можу зрозуміти, все, що я почув, зачекати до 18:00, а що далі?
Михайло Шморгун
Насправді, плану нема. Є дії.
Хороші-Погані — це питання дискусійне, але опозиційна бездіяльність привела до людських жертв… Він взяв на себе відповідальність, тимчасово припинив сутички (!) і пішов домовлятися з Яником…
Святослав Вишинський
З ким домовлятись? Після інциденту з Михайлом Гавриляком — немає з ким домовлятись. Або вони зривають погони, або йдуть під трибунал.
Святослав Вишинський
Я прошу вибачення за мою нетолерантність (див. вище). Я всього лиш мав на увазі: вони йдуть на… й і під кулі. Сподіваюсь, у нової влади вистачить кишок втілити це в дійсність.
Ігор Гамаль

Доренко: «Москва няньчиться з українськими імпотентами» | Росія | ВКадрі — відео каталог

Ось що написав Кость Бондаренко про це відео:
Пропоную уважно — можливо, декілька разів підряд — послухати Доренка (як би кожен із нас до нього не ставився). Він піднімає ті питання, які вголос не озвучать ні Путін, ні Лавров, але які точно існують у їх головах. А чи є у нас розуміння того, як запобігти втіленню бодай одного з планів, озвучених Доренком? І чи є у Європі люди, які також можуть формулювати повістку денну щодо України — настільки ж чітку і лаконічну? І чи є люди в Україні, які також можуть чітко і лаконічно формулювати план для своєї країни? Наші сусіди, схоже, більше думають про майбутнє України, ніж ми самі. На жаль.
Останній раз відредаговано
Віктор Довганич
Народний депутат Максим Бурбак прокоментував смертельні вогняні поранення. Він сказав, що ні опозиція, ні влада не розуміє, хто стріляв. Найбільше зараз налякана влада, Вони не контролюють ситуацію. Вони знають, що постріли виконували не їхні бійці, не їхні снайпери, не їхні беркутівці.
А це означає, що стріляв хтось інший, невідомий…
Святослав Вишинський
У них є Служба Безпеки, аби забезпечувати подібні акції від сторонніх втручань. Чи немає? Нащо вони тоді всі потрібні, якщо немає?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте