Мовою ультиматумів

Якщо на сторону народу не перейде опозиція, то її участь на наступних виборах буде незавидною. Що ставить під загрозу всі здобутки і жертви революції. Настав час оголошувати недовіру тим, хто дає обіцянки владі і продовжує з нею переговори. Після 18 лютого зрозуміла тільки мова ультиматумів. Суди і відставки.

10 коментарів

Святослав Вишинський
Якщо конкретно: я не розумію, які пропозиції чи обіцянки лідери опозиції можуть давати особисто Віктору Януковичу. Після всіх останніх подій можливі тільки відставка і суд. Для нього вибори закінчились.
Святослав Вишинський
«Все кто надеется на Раду, должны понимать, что депутатам теперь уже кровопролития не остановить. Депутаты пару дней тому себя девальвировали. Теперь они могут хоть хороводы водить по Раде». (Сергей Гайдай, «Facebook», 20 февраля 2014)
Святослав Вишинський
Висновки?

Святослав Вишинський
Можливо, я чогось не знаю, але в мене, як у громадянина, який з 18 років на виборах усіх рівнів віддає голос за Всеукраїнське об'єднання «Свобода», чимало запитань до Олега Тягнибока. Головне насьогодні: як лідер найрадикальнішої фракції у Верховній Раді, після всього, що відбулось з 18 лютого, може далі вести перемовини з Віктором Януковичем і визнавати його президентський статус до грудня 2014 р.? Та його участь у дострокових виборах?

Ігор Гамаль
Нажаль, нажаль… Тягнибок дискредитував себе за останні 2 місці. Він радикальний тільки на словах.
Святослав Вишинський
Після масового обурення на Майдані Незалежності і вимог народу щодо негайної відставки Віктора Януковича речник ВО «Свобода» Олександр Аронець порівняв ситуацію — з розп'яттям Христа.



Можна зрозуміти бажання припинити кровопролиття, але в такому разі навіщо дострокові вибори? Можна було і до 2015 р. почекати. В ситуації, коли за останні 24 год. Внутрішні війська і спецпідрозділи міліції вже самі, без будь-яких політичних домовленостей, знімались з позицій і складали зброю — розмови про гуманізм звучать не як шана за загиблими. А як глум над їхніми жертвами. (При всій повазі і розумінні).
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
Зі слів Арсенія Яценюка виходить, що сотня протестувальників у Києві та регіонах загинула тільки заради того, щоби скоротити термін президентства Віктора Януковича на один рік.

Святослав Вишинський
Коли багаторазовий чемпіон світу з боксу з багатомільйонною підтримкою по всій Україні як слабовольний три місяці безрезультатно бігає до Віктора Януковича на безкінечні переговори — то останній і справді не піде. Такі люди на лохів не ведуться.

Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
У парламенті «Свобода» не побила жодного комуніста. Зате 23 лютого побила в туалеті Олеся Донія. Далеко підемо.

Святослав Вишинський
«Майдан теперь сильнее любой политической силы. Янукович слаб и теперь основное задание Майдана не только досрочные выборы, а недопущение в нем участия Януковича. Его арест и суд, как государственного преступника, как человека нарушавшего и менявшего под себя Конституцию, создавшего коррумпированную, авторитарную государственную машину, отдававшего преступные приказы, приведшие к массовой гибели людей. Ликвидация Партии Регионов, как преступной группировки, люстрация, арест и суд бывших соратников Януковича. Полная ликвидация и люстрация МВД, милиции, прокуратуры, ГАИ, судей, налоговой». (Сергей Гайдай, «Facebook», 21 февраля 2014)
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте