Тиждень Авакова

Казав це раніше і повторюсь удруге: ще тиждень Авакова — і ми втратимо країну. Міністерство внутрішніх справ очолила нерішуча і некомпетентна людина із сумнівним політичним минулим. Одним словом, п…

23 коментарі

Святослав Вишинський
«Милиция бездействовала во время массовой драки в Донецке. Об этом рассказал один из участников событий. По его словам, правоохранители лишь обеспечивали кордон между двумя лагерями. Они не задерживали зачинщиков беспорядков, которые на их глазах кидали в участников митинга за соборность Украины петарды и дымовые шашки.

Когда митинг в поддержку соборности завершился активисты пророссийских организаций напали на его участников и стали их избивать. В это время милиция вела себя пассивно и практически не предпринимала попыток пресечь правонарушения. Пророссийским активистам беспрепятственно раздавали палки и арматуру из автомобилей, припаркованых у площади Ленина. Некоторые из них были без номерных знаков. Работники ГАИ, которые дежурили на дорогах у площади, беспрепятственно пропускали их.

Напомним, сегодня около 1 тысячи человек проводили митинг на площади Ленина в поддержку соборности Украины. Им пытались помешать примерно столько же представителей пророссийских организаций. После митинга начались столкновения, в ходе которых был убит 1 человек. Его зарезали».

(«Новости Донбасса», 13.03.2014, 21:36)
Святослав Вишинський
Святослав Вишинський
Донецьк. 13 березня 2014 р. Міліцейський автобус. У кабіні водія висить георгіївська стрічка. Які коментарі ще потрібні?

Святослав Вишинський
Повідомлення в соціальних мережах:

Ігор Гамаль
Михайло Шморгун
Це Саша Гєвєлєв. Ми з ним знайомі з 2010 року. Вони реально герої там. Виходили на мітинг по 10-15 чоловік… При Януковичу.
Святослав Вишинський


Нагадати: причетні до київських і харківських погромів лідери клубу «Оплот» так і не були заарештовані. Харків — рідне місто Арсена Авакова. Арсен Аваков — ганчірка.
Святослав Вишинський
Центр Харкова. Штурм і стрільба. Задачка: знайдіть на відео хоча б одного міліціонера. Або перевдягненого Арсена Авакова:


Швидка забирає постраждалих. Римарська. Харків. 14 березня 2014 | Харків | ВКадрі — відео каталог

У мене з'явився сумнів: Аваков, тебе мусора взагалі поважають?
Святослав Вишинський
У Рівному міліція за нез'ясованих обставинах убила Сашка Білого (Олександра Музичка):


У Рівному вбито Сашка Білого | Рівне | ВКадрі — відео каталог

Тим часом у Полтаві затримані лідери місцевого «Правого сектора»:



Влада ВО «Батьківщина» планово здає Україну.
Святослав Вишинський
Охоронець Олександра Музичка дав інтерв'ю «Громадському» — міліція стріляла на враження:


Охоронець Сашка Білого про його вбивство | Київ | ВКадрі — відео каталог
Олексій Пономаренко
За фактом захоплення Луганської ТРК ІРТА, що відбулося 10 березня 2014, слідчі органи МВС, за підтримки СБУ, провели розслідування і пред'явили звинувачення за ст.294 Кримінального кодексу України (Масові заворушення) двом лідерам організації «Луганська гвардія» Качур М.С. і Акімову А. В. Рішенням суду обом підозрюваним обрано запобіжний захід — домашній арешт
Дивно, що не підписка про невиїзд)))
Олексій Пономаренко
По вчорашнім подіям у Харкові
Завдяки чіткій та злагодженій роботі правоохоронних органів, конфлікт вдалося локалізувати, затримати близько 30 причетних до нього осіб з обох боків та вилучити зброю.
Тільки ось за повідомленням Патріотів всі ті 30 чоловік і є тими хто був у будинку, це так з обох сторін… Їхзараз пресують у райвідділку, а москальські тітушки гуляють по місту у пошуках жертв.
Про діяльність Авакова в мене тільки мати. Він вже зараз нахабно бреше і ніхєра не робить. Ще один «бандити мають сидіти у тюмах»…
Святослав Вишинський
Фінальний акорд. Україна у стані окупації російською армією і під наростаючим пресингом російських «тітушок». Замість негайної легалізації вогнепальної зброї — і це після трагічних уроків Евромайдану (!) — Міністерство внутрішніх справ та СБУ зброю планують вилучати. Громадяни ж не сумніваються, що після цього Україну першою захищатиме міліція і персонально Арсен Аваков? Прийшов час називати речі своїми іменами: Арсен Аваков — не лише ганчірка, але й саботажник. Що далі? Далі варто очікувати арешти активістів «Правого сектора». Зрада і контр-революція.

У зв'язку з надзвичайною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в країні, загостренням криміногенної обстановки і системними провокаціями з боку іноземних громадян в Криму і на південному сході України, закликамо і вимагамо від усіх громадян негайно здати в органи МВС вогнепальну зброю, що не є законно зареєстрована належним чином. Наказуємо працівникам МВС та СБУ негайно приступити до виявлення незаконної зброї, її вилучення, та безумовного і ретельного притягнення до відповідальності всіх осіб, які не здали зброю, по всій строгості закону НЕЗАЛЕЖНО ВІД ПОЛІТІЧНОЇ ПРИНАЛЕЖНОСТИ та участі у громадських формуваннях правопорядку.

Галина Маслак
Таке враження, що нова влада хоче перевершити попередню.

Святослав Вишинський
Коли в Харкові, Донецьку та Луганську озброєні сепаратисти захопили будівлі СБУ і ОДА, а міліція отримала наказ «не втручатись» — у Києві «братва» Арсена Авакова зачищає від активістів Евромайдану колишній офіс КПУ — аби повернути його партії, яка під час російської інтервенції блокувала національну мобілізацію (новина «5 каналу» від 9 квітня 2014):

Святослав Вишинський
Активіст C14 Євген Карась про події на трасі Київ-Полтава («Українська правда», 12 квітня 2014):



Журналістка Олена Білозерська («LiveJournal», 12 квітня 2014):



Військовий експерт Олексій Арестович про стан МВС («Facebook», 13 квітня 2014):

Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
Хтось дивується тому факту, що проросійський «Оплот» у Харкові досі не знищений?



Запитання до Олега Тягнибока: чому ВО «Свобода» не ініціює відставку Арсена Авакова? Чому «Свобода» взагалі досі не в опозиції до чинної влади?
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте